Perfect Silk Lashes

 

Langere, vollere en aantrekkelijkere wimpers

Perfect Silk LashesTMbiedt iedereen de unieke nieuwe mogelijkheid langere, dikkere, vollere en aantrekkelijke wimpers te krijgen.Dankzij het individueel aanbrengen van wimper per wimper op de bestaande wimpers, wordt een natuurlijke, elegante en volle look gecreëerd.

Met de Perfect Silk LashesTM kan uw klant slapen, een douche nemen, naar de wellness of sauna gaan, zwemmen en zonnen en dit alles zonder zich zorgen te hoeven maken. De klant geniet 24/7 van lange, dikker en mooie wimpers. Er is geen enkele vorm van ongemak voor de ogen en geen enkele allergische reactie.

Het brede Perfect Silk LashesTM assortiment maakt het bovendien mogelijk kleuren, diktes en lengtes van wimpers te combineren of een speciale touch aan te brengen met bijvoorbeeld een Swarovski steentje op één van de wimpers.

 

De Perfect Silk LashesTMwerden volledig gemaakt op basis van de «Japanse standaard».

Deze staat voor:
  • Echte Japanse topkwaliteit
  • Een klantgerichte aanpak
  • Top technologie
  • Gegarandeerde veiligheid

De wimperextensies worden gemaakt uit synthetisch materiaal van de beste kwaliteit, dat zijdezacht aanvoelt en dat veel lichter en flexibeler is dan klassieke polyester wimpers.

De wimpers zien er net uit als natuurlijke wimpers en zijn zeer licht gewicht, zacht als zijde en veroorzaken geen allergische reacties.

Dankzij de nieuwste generatie super sterke zwarte lijm, wordt de wimper extension op onzichtbare wijze snel en vakkundig aan de bestaande wimper gehecht.
 
Reeds duizenden mensen wereldwijd kozen voor Perfect Silk Lashes™ omwille van volgende redenen:
  • Ze willen natuurlijke wimpers gewoon verlengen
  • Ze willen wimpers dikker en voller te maken
  • Ze willen wimpers donkerder maken , zodat geen mascara meer nodig is
  • Het oog krijgt een bredere open look
  • Bij zwemmen en sauna blijft de wimper gekleurd en fris, ideaal voor op vakantie bvb
  • Je ziet er goed uit vanaf het moment dat je opstaat tot je gaat slapen

Perfect Silk Lashes TM biedt iedereen de gelegenheid prachtige wimpers te hebben, die er natuurlijk uitzien en bovendien het nodige comfort bieden. Perfect Silk Lashes zijn speciaal ontwikkeld in een lichte transparante vorm zodat er geen gewicht op de wimpers voelbaar is en bewegen mee met het ooglid zonder moeite.

Ze hebben een levensduur van 2 weken tot 3 maanden. Dit is afhankelijk van de levensduur van de eigen wimpers (de wimperextensie valt niet uit alvorens de natuurlijke wimper uitvalt) waarop de Perfect Silk Lashes werden vastgemaakt. De wimpers kunnen steeds bijgewerkt worden.

Behaal je wimper Extensions master certificaat
U kan, dankzij uw ervaring en goede smaak, de wimpers van de klant langer maken door te spelen met verschillende lengtes, het oog van de klant zichtbaarder maken of zelfs de vorm van het oog wijzigen.
Klik hier om een aanvraag te doen om de opleiding te volgen.
1_waarom perfect silk lashes slideshow 3.jpgDetails
1_waarom perfect silk lashes slideshow 1.jpgDetails
1_waarom perfect silk lashes slideshow 2.jpgDetails