Concept

Een merk gecreëerd in Parijs door Dany Sanz, VOOR en DOOR PROFESSIONELEN

EXTRA
  • Prijzen en promoties
  • Opleidingskalender Make Up For Ever

De hele wereld is gek op Make Up For Ever

Beste aanbod, meest uitgebreid aantal artikelen, voor en door professionelen.

Dat make-up artiesten over de hele wereld gek zijn op Make Up For Ever is te verklaren door de professionaliteit waarin de producten ontstaan en de geloofwaardigheid van de Parijse designer van het merk, Dany Sanz, die in 1984 het merk creeërde.

Vandaag is Make Up For Ever uitgegroeid tot een internationaal topmerk dat in meer dan 50 landen wereldwijd aanwezig is. Dag na dag keren niet alleen vrouwen maar ook mannen naar het merk terug. Niet alleen omwille van de rijkdom in keuze en de unieke en ongekende kwaliteitsformule van de producten en texturen, maar ook met de zekerheid de meest pure make-up producten te kopen die op de markt te vinden zijn.

Het merk richt zicht tot alle etnische huidtypes en kan voor alle privé (dag of avond make-up, bruid, enz) en professionele domeinen (theater, cinema, dans, spektakel, enz) aangewend worden.

Met een gamma van meer dan 1400 producten van de gegarandeerde hoogste kwaliteit, kan de professionele make- up artiest en de schoonheidsspecialiste haar creativiteit botvieren.

Meer weten over Make Up For Ever? Klik hier.