Gebruik van geavanceerde High Tech Apparatuur

TOESTELLEN MET GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE
voor de perfecte skin care behandeling in uw center


HUIDANALYSE MET DE FACE EXPERT - 2 BEAUTY CREDITS/DAG

Het allereerste wetenschappelijke huidanalyse apparaat op de Belgische markt dat uw klant een diepgaande huidanalyse biedt met behulp van 3 soorten licht . De koppeling van de FACE EXPERT met uw database aan behandelingen en producten ondersteunt hierbij uw professioneel advies op maat van de klant.


MICRODERMABRASIE SELECTED BY PURACOS - 1 BEAUTY CREDIT/DAG

Deze diepe mechanische peeling door middel van een handstuk met een uiterst fijne diamantkop maakt het mogelijk de hoorncellen van de meer oppervlakkige laag te verwijderen en stimuleert de celvernieuwing, waardoor tekens zoals littekens, rimpels en huidvlekjes worden geëlimineerd en een heldere, elastische huid met een gezonde teint tevoorschijn komt.ZUURSTOFBEHANDELING SELECTED BY PURACOS - 3 BEAUTY CREDITS/DAG

De IO2 zuurstofbehandeling is de perfecte anti-aging behandeling. Deze behandeling spuit 98% zuurstof onder hoge druk in de huid, waardoor de huid steviger wordt en lijntjes en rimpels zichtbaar worden opgevuld. Ook Histomer serums kunnen op deze manier onder hoge druk ingebracht worden, voor een nog beter resultaat.


No entries found.