Zichtbare resultaten vanaf de eerste dag

De ontdekking

De ontdekking van Histomerische cellen en jarenlang wetenschappelijk onderzoek ervan in de Zwitserse Laboratoria te Genève hebben geleid tot uitzonderlijk inzichten in de Celvermeerdering en Celvernieuwing.

Histomerische cellen zijn embryonale cellen van plantaardige oorsprong afkomstig uit de Syringa Vulgaris, die over de buitengewone mogelijkheid beschikken om de huid aan te zetten tot continu en optimale celvernieuwing, en bovendien in staat zijn beschadigd weefsel te regenereren en blessures en wonden te herstellen.

Histomerische cellen zijn hét basisingrediënt voor alle HISTOMER behandelingen en zorgen dankzij een tot 5x verhoogde werking van de actieve werkstoffen voor een gegarandeerd snel en zichtbaar resultaat .

Het gebruik

Dankzij het gebruik van de Histomer verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam, wordt de huid op een natuurlijke manier versterkt , krijgt ze meer en nieuwe energie om in conditie te blijven , is ze beter in staat externe agressoren te bestrijden en produceert ze constant jonge en vitale cellen. Op deze manier wordt het huid-DNA op uiterst doeltreffende wijze beschermd tegen enige beschadiging of huidveroudering.

Histomer verschilt met alle andere merken doordat alleen Histomer gebruik maakt van deze gepatenteerde Zwitserse Methode.