Over de werking van histomerische cellen

De HISTO LAB Laboratories in Geneve hebben sinds 1979, meer dan 18 jaar onderzoek verricht naar de eigenschappen van de Histomerische Cellen.
Histomerische Cellen zijn embryonale cellen afkomstig uit de Syringa Vulgaris die geïsoleerd werden uit de knopen van deze plant en "in vitro” gereproduceerd.

Wat zijn Histomerische cellen?
Histomerische cellen zijn StamCellen van plantaardige oorsprong. Deze StamCellen zijn embryonale cellen die steeds de mogelijkheid hebben om in gelijk wel type cel van het organisme te evolueren afhankelijk van de noden die er zijn. Stamcellen zijn aanwezig zowel in dierlijke organismen en in alle superieure planten (dit gedurende het hele leven van de plant).

Welke functie hebben de Histomerische cellen voor de huid?

De actieve deeltjes van de Histomerische cellen gaan de huidcellen beschermen tegen elke aanval (vrije radicale vorming, veroudering, ontsteking, enz.) en dit dankzij het activeren van deMitochondria in de huidcellen.

Mitochondria zijn vitale deeltjes die zich in de huidcellen bevinden, met als doel zuurstof op te nemen en energie te leveren voor de ontwikkeling van cellen.

De vitaliteit van de huid hangt af van de aanwezige voorraad aan energie geproduceerd door deMitochondria: hoe meer deMitochondria actief zijn, hoe gezonder en vitaler is de huid. Hierdoor kan hij zich beter beschermen tegen allerlei aanvallen van buitenaf.

_over de werking van histomerische cellen 3 slideshow.jpgDetails
_over de werking van histomerische cellen 1 slideshow.jpgDetails
_over de werking van histomerische cellen 2 slideshow.jpgDetails