Histomer

 

Gratis steeds de meest recente high-tech beauty apparatuur gebruiken en uw klanten verwennen met een stamtechnologie behandeling op maat?  Het kan !


Dit beloven wij u

Word een Histomer Care Center met sensationele huidverbeterende resultaten en behaal een hogere omzet door het confronteren van uw klant met het probleem en het bieden van de gepaste oplossing.
Lees meer >

Voordelen voor uw instituut

Bij elke aankoop van een artikel uit het uitgebreide HISTOMER gelaats-gamma (cabine of verkoop) ontvangt u 1 beauty credit per aankoopschijf. Deze credits worden omgeruild voor gratis gebruik van de meest geavanceerde toestellen die de Beauty markt op dit moment te bieden heeft. Bovendien ontvangt u in functie van uw omzet nog een EXTRA ONMIDDELLIJKE BONUSKORTING .
Lees meer >

Gebruik van geavanceerde High Tech Apparatuur

Maak kennis met de meest geavanceerde toestellen die dit moment op de markt te vinden zijn - voor de perfecte skin care behandeling in uw center
Lees meer >
 

Waarom kiezen voor Histomer?

Histomer biedt tal van voordelen voor u als professioneel salon:

  • Zwitserse gepatenteerde technologie, gebaseerd op meer dan 18 jaar medisch en wetenschappelijk onderzoek door Prof. Bortolin
  • Duidelijk bewezen en zichtbare resultaten, reeds vanaf de eerste behandeling
  • Hoogstaand kwalitatief en uitgebreid productgamma, aangepast aan de verschillende huidtypes en probleemgebieden
  • Tot 5x verhoogde werking van de actieve werkstoffen dankzij de aanwezigheid van histomerische cellen
  • Continue innovatie en aantrekkelijke promoties
  • Starterkits en kits op maat van uw salon
  • Maximale rendabiliteit voor uw salon
  • Doorgedreven theoretische en praktische opleiding
  • Belangrijke ondersteuning op gebied van marketing onder de vorm van visuals, folders, promotionele acties, displays, enz.
  • Een lokale contactpersoon die u advies op maat geeft en u bijstaat waar nodig
Lees meer >

Zichtbare resultaten vanaf de eerste dag

De ontdekking

De ontdekking van Histomerische cellen en jarenlang wetenschappelijk onderzoek ervan in de Zwitserse Laboratoria te Genève hebben geleid tot uitzonderlijk inzichten in de Celvermeerdering en Celvernieuwing.

Histomerische cellen zijn embryonale cellen van plantaardige oorsprong afkomstig uit de Syringa Vulgaris, die over de buitengewone mogelijkheid beschikken om de huid aan te zetten tot continu en optimale celvernieuwing, en bovendien in staat zijn beschadigd weefsel te regenereren en blessures en wonden te herstellen.

Histomerische cellen zijn hét basisingrediënt voor alle HISTOMER behandelingen en zorgen dankzij een tot 5x verhoogde werking van de actieve werkstoffen voor een gegarandeerd snel en zichtbaar resultaat .

Het gebruik

Dankzij het gebruik van de Histomer verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam, wordt de huid op een natuurlijke manier versterkt , krijgt ze meer en nieuwe energie om in conditie te blijven , is ze beter in staat externe agressoren te bestrijden en produceert ze constant jonge en vitale cellen. Op deze manier wordt het huid-DNA op uiterst doeltreffende wijze beschermd tegen enige beschadiging of huidveroudering.

Histomer verschilt met alle andere merken doordat alleen Histomer gebruik maakt van deze gepatenteerde Zwitserse Methode.

Lees meer >
 
Basis Formule
Voor alle huidtypes.
Wrinkle Formule
Rimpelvullende Behandeling.
Lightening Formule
Multi-actieve anti-aging.
Oily Skin Formule
voor vettige en/of onzuivere huid.
Hydrating Formule
Intensief hydraterende werking.
Vitamine C Formule
Gelaatsbehandeling met Vitamine C.
Eye Contour Formule
Bevordert de bloed- en lymfecirculatie.
Hormone Like Shield
Voor vrouwen vanaf de (pre-) menopauze.
HISIRIS
Gelaatsbehandeling voor de gevoelige huid.
Histomer Soft Filler
Integraal rimpelvullend dermo-cosmetisch interventieprogramma.
 

Vulkaanpakking
De Histomer Vulkaanpakking verbetert, bij regelmatig gebruik, het persoonlijke fysieke en mentale welzijn en belooft een grondige aanpak van onvolkomenheden als Cellulitis, Vet en een Slappe Huid door het optimaliseren van de natuurlijke energie stromen in het lichaam.
Vitamy
Deze professionele anti-aging lichaamslijn geeft een antwoord aan alle 30-40-50-60 jarigen die een calcium- en vitaminetekort hebben
 
HISTAN is een complete zonnelijn,
gebaseerd op de meest vooruitstrevende beschermende filters, in combinatie met plantenextracten en sappen van verse planten. HISTAN voldoet volledig aan de strikte dermatologische vereisten en de strengste wetgeving inzake zonnebescherming.
HISTAN zonnebescherming producten beschermen de huid zowel tegen UVB en UVA stralen, en tegen alle types van acute of chronische schade aangebracht door de zon. De HISTAN producten zijn fotostabiel, waterresistent en niet allergisch, zelfs voor zeer gevoelige huiden of kinderen.